1r Concurs d’Aparadors i Interiorisme Comercial Esquerra Eixample

1r Concurs d’Aparadors i Interiorisme Comercial Esquerra Eixample
Consulta las bases en castellano

Des de Marcelo Vilá et presentem el primer Concurs d’Aparadors i Interiorisme Comercial, organitzat juntament amb l’associació Nou Eixample i Visualizarte Bcn.

El concurs està destinat a tots els establiments comercials situats a l’Eix Comercial de l’Esquerra de l’Eixample de qualsevol activitat comercial.

Pots decorar tant l’aparador com l’interior del teu establiment i es valorarà tenint en compte l'innovació, creativitat, originalitat, impacte visual, exposició dels productes, els colors, la il·luminació i l’experiència de compra.

El concurs contarà amb els següents premis, valorats per un Jurat Professional (constituït per 2 membres de cadascuna de les entitats promotores i organitzadores del Concurs):

- Premi al Millor Aparador
- Premi al Millor Interiorisme Comercial
- Premi Especial dels Organitzadors al Consumidor-Usuari més actiu

I amb el Premi a la Millor Experiència del Consumidor-Usuari, valorat pel Jurat Popular. Els consumidors-usuaris podran exercir el seu vot per a l’elecció de l’establiment finalista a aquest premi a través de la web www.noueixample.cat i a l’apartat assignat.

INSCRIPCIÓ

L’ inscripció  al concurs estarà oberta des del dia 5 de novembre fins al 24 de novembre de 2018 i es podrà fer a través del següent enllaç o físicament a les seus de Nou Eixample (C/Calàbria, 262) i/o Marcelo Vilá (Gran Via de les Corts Catalanes, 531-533).

El període d’exhibició serà des del dia 1 de desembre de 2018 fins el 5 de gener de 2019, període durant el qual visitarem el teu establiment.

Els locals participants hauran de posar el cartell de local participant proporcionat pels Organitzadors en un lloc visible del seu comerç durant el període d’exhibició. El cartell el podran recollir a partir del dia 26 de novembre de 2018 a la botiga de Marcelo Vilá.

Es comunicarà els guanyadors dels premis el dia 14 de gener de 2019.

A més, si vols que publiquem les fotografies del teu aparador o interiorisme a les nostres xarxes, comparteix-les amb el hashtag #viulamagiadelcomerç

Descarrega les bases del concurs fent clic aquí.

concurs aparadors interiorisme esquerra eixample marcelo vila

 


1er Concurso de Escaparates e Interiorismo Comercial Esquerra Eixample

Desde Marcelo Vilá te presentamos el primer Concurso de Escaparates e Interiorismo Comercial, organizado junto a la asociación Nou Eixample y Visualizarte Bcn.

El concurso está destinado a todos los establecimientos comerciales situados en el Eje Comercial de l’Esquerra de l’Eixample de cualquier actividad comercial.

Puedes decorar tanto el escaparate como el interior de tu establecimiento y se varlorará teniendo en cuenta la innovación, creatividad, originalidad, impacto visual, exposición de los productos, los colores, la iluminación y la experiencia de compra.

El concurso contará con los siguientes premios valorados por un Jurado Profesional (constituido por 2 miembros de cada una de las entidades promotoras y organizadoras del Concurso):

- Premio al mejor Escaparate
- Premio al mejor Interiorismo Comercial
- Premio Especial de los Organizadores al Consumidor-Usuario más activo

Y con el Premio a la Mejor Experiencia del Consumidor-Usuario, valorado por el Jurado Popular. Los consumidores-usuarios podrán ejercer su voto para la elección del establecimiento finalista a este premio a través de la web www.noueixample.cat en el apartado asignado.

INSCRIPCIÓN

La inscripción al concurso estará abierta desde el día 5 de Noviembre al 24 de Noviembre de 2018 y se podrá hacer a través del siguiente enlace o físicamente en las sedes de Nou Eixample (C/Calábria, 262) i/o Marcelo Vilá (Gran Via de les Corts Catalanes, 531-533).

El periodo de exhibición será desde el día 1 de Diciembre de 2018 hasta el 5 de Enero de 2019, periodo durante el cual visitaremos tu establecimiento.

Los locales participantes deberán poner el cartel de local participante proporcionado por los Organizadores en un lugar visible de su comercio durante el periodo de exhibición. El cartel lo podrán recoger a partir del día 26 de Noviembre de 2018 en la tienda Marcelo Vilá.

Además si quieres que publiquemos las fotografías de tu escaparate o interiorismo en nuestras redes compártelas con el hashtag #viulamagiadelcomerç

 

Descarga las bases del concurso Haz click aquí.

concurso de escaparates interiorismo esquerra eixample marcelo vila

 

Share: